Stand up komiker, vært & konferencier

Podcast

Det første liveshow efter coronakarantænen og også det første show overhovedet på Skråen i Aalborg efter måneder i lockdown.
Gæsterne er en feminist der virkelig har misforstået konceptet feminisme men er utroligt høj, og en meget lille fisker som har få børn med mange mænd.
Megen moro.
Fjelles Fodboldfjol #157: Uge 38 – Nicolaj Lange & Natasha Brock
Fjelle er snottet, men det bliver det ikke mindre fjollet af. Natasha holder med samme hold som kæresten. Hun er ret ny som fodboldfan, men alligevel ved hun åbenbart mere om PL end Nicolaj Lange? Vi runder også Black Africa, Agueros scoring i sidste sekund, der sikrede mesterskabet til City i 2012, Kiss-cams, danske bænkevarmere og meget mere. Så i med ørepropperne og tryk på den play-knap!
Fjelles Fodboldfjol #147: Uge 23 – Jacob Taarnhøj & Nicolai Lange
Vi fjoller i sommervarmen. Det handler om CL-finale, om at forveksle harpiks med vaseline, om Man. United, OB, Ikast-Herning Alliancen, og vi slutter af med vælgerhold. Det skulle vi ikke have gjort. Men fjollet, DET er det. Che-che-check det uuuuud!
Fjelles Fodboldfjol #136: Uge 11 – Anders Stjernholm og Nicolaj Lange
Nicolaj holder med Man. United og stresser over, at quizzen er om Liverpool. Stjernholm er kandidat for Alternativet og stresser over, at Lars Seier har købt sig ind i FCK. Ingen bliver skånet, når der fjolles med verdens bedste sport. Vi snakker også om tatoveringer, om at bette for millioner, om baneløbere, sange der beskriver CL-kampene og meget mere. Lyt med!!!