200-125 test download 300-075 certification exam 300-115 practice material 70-534 answer analysis

Stand up komiker, vært & konferencier

Anmeldelser

Jeg kan på det varmeste anbefale Nicolaj som kom og gav et hylende sjovt show til vores søns konfirmation den 12/9-2020. Samtlige 50 gæster synes at hans måde at underholde på var rigtig sjovt. Han brugte vores noter om vores søn til ug i showet, hvilket gav hele konfirmationen det perfekte løft.

Tina Bjørk

Konfirmation

Fantastisk underholdning til vores bryllup d. 12/9-20 – Nicolaj skabte en fantastisk stemning, og hele festen hylede af grin. Både unge samt gamle! Han formår og gøre indslaget personligt ud fra få stikord, han lever sig ind i showet, er utrolig jordnær og virker selv til han har det super sjovt. Nemt og booke og han responderer utroligt hurtigt på henvendelser. Aftenens bedste indslag.

Trine Bjørn Bisgaard

Bryllup

Har brugt Nicolaj flere gange og han kan helt klart anbefales til alt fra konfirmation til erhvervsarrangementer. Nicolaj læser publikum godt og tilpasser “hårdheden” til gæsterne – de bedste anbefalinger herfra.

Thomas Aarup

Anbefaling

Nicolaj “viede” os og det var en kæmpe succes. Han var med til at sætte gang i det bryllup vi drømte om og gøre dagen både smuk og sjov.

Pernille Buhl Gaarde Ballesgaard

Bryllup

Vi har haft Nicolaj Lange forbi til vores firma sommerfest i SSI Schäfer.
Sikke en succes!!!
Folk var færdige af grin over et nærværende show med skarpe betragtninger på livet og samlivet.

Kæmpe anbefaling herfra!!!

Jacob Hessellund

Firmafest

Kæmpe anbefaling herfra

Vi havde booket Nicolaj til vores søns konfirmation. Han skulle KICK STARTE dagen & det var en fantastisk måde at starte denne store dag på

Nicolaj fik hele selskabet med sig & der blev grint så tårerne trillede

Stemningen var sat & de sjove jokes blev brugt flere gange af gæsterne i løbet af festen

Tak Nicolaj fordi du var med til at gøre dagen perfekt

Gitte Kjerstein

Konfirmation

Tak for en god aften Lange

Det var fedt du var med til at overraske brudgommen med et fantastisk show.

Pernille Simonsen

Bryllup

Nicolaj optrådte til vores bryllup og han gjorde det så godt! Vores gæster grinte og roste Nicolaj meget! Varmeste anbefalinger herfra

Michelle Egholm Løwe

Bryllup

Havde I fredags booket Nicolaj til et Event på Bryghuset Vendia. En mandeaften med øl og bøffer, hvor 100 mænd havde meldt sin ankomst. Nicolaj leverede til UG og fik kæmpe ros fra alle deltagere. Det er ikke sidste gang at ØRUM Marketing booker Nicolaj Lange. Man er ikke i tvivl når der er passion bag det et mennesker gør, og her har I en passioneret mand der ønsker at levere sit bedste hver evigt eneste gang. 
Nicolaj får ene roser og klapsalver – Vi glæder os til at arbejde sammen med ham igen i fremtiden.

Pernille Ørum

Mandeaften

Bedste anbefalinger herfra, top klasse optræden til min 40 års fødselsdag. Alle gæster var mega underholdt og Nicolaj formår at sætte spot på det helt rigtige. 5 stjerner herfra!! 

Maiken Lindved Bro

40 års fødselsdag

Vi havde booket Nicolaj til en personalefest med 150 deltagere. Han rammer både de unge og gamle med sit energiske engagement og brede udvalg af jokes i alle retninger. Kan varmt anbefales i stedet for en tur i fitness – mavemusklerne går i kramper!

Christian Banch

Nordjyske Bank

Vi havde hyret Nicolaj Lange til et kundearrangement og havde en super sjov og fornøjelig aften. Nicolaj formåede at gøre fortællinger om hverdagens forskellige trivialiteter til et sandt festfyrværkeri af yderst morsom selvironi. Super performance. 

Bo Lynge

Aalborg Mægleren A/S

Kundearrangement

Nicolaj Lange leverede et meget sjovt show til vores personale-fest. Alle blev revet med fra start af – og det var bare super morsom. Så kan klart anbefales – hvis I ønsker et sjov oplevelse.

Laila Mølholt

Hylende morsom – fra start til slut.

God, underholdende, morsom

Nicolaj var lige hvad vi havde brug for til at kickstarte vores julefrokost hos Sønderborg værkstedsfabrik A/S helt perfekt faktisk.

Bjarne Østergaard

Julefrokost

TAK for en rigtig skøn optræden ved julefrokost på LOGSTOR A/S.
Du var morsom lige fra det øjeblik, du kom ind, kunne lynhurtigt fornemme, om folk var klar, bragte din optræden tilpas under bæltestedet, og alle hylede af grin. Den tid du var på, passede helt perfekt, ikke for kort og ikke for langt. Du får de allebedste anbefalinger herfra – vi takker 

Joan Sørensen

Julefrokost

Vi bookede Nicolaj til julefrokost på vores firma, og vi var ovenud tilfredse. Det var sjovt, og yderst underholdende. Nicolaj er hurtig til at læse sit publikum og formåede at få alle med.

Elizabeth Laustsen

Wrist Ship Supply

Vi valgte at booke Nicolaj til vores fars 60 års fødselsdag igår den 06.12.19 og hold da op, han fik sparket festen godt igang. Tusind tak for et fantastisk godt grin og mega fed underholdning.

Karina Møller Bendsen

60 års fødselsdag

Vi var så heldige, at have besøg af Nicolaj til vores julefrokost i Jutlander Bank d. 27/11. 
Selvom han trådte ind foran 200 mennesker i alle aldre og de fleste i en noget bedugget tilstand, så formåede han at få alles opmærksomhed og fik ALLE til at hyle af grin! Han var hurtig til at spotte sit publikum og hvad de synes er morsomt! Vi giver ham 5 stjerner og vores varmeste anbefaling!

Trine Krog Madsen

Jutlander Bank

Vi havde Nicolaj Lange ude til vores Julefrokost, d. 23/11, og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Folk taler om hvor sjovt det var og der blev set flere tårer af grin under showet. Både mænd, kvinder, alderdom og parforhold blev taget under kærlig behandling. Det var så sjovt!

Rohde & Schwartz

Jens Seiersen

Julefrokost

Tak, Nicolaj. Det var VIRKELIG et godt show! 
Perfekt til vores julefrokost. Folk taler om hvor godt det var! Store grin fra fra start til slut!
Håber på at se dig på TV en dag! 
Det er TV værdigt!

Camilla Skaarup Reenberg

Julefrokost

Jeg gik ind med gode forventninger til aftenens show, og efter en passende lille opvarmning fra komikeren Benjamin Jeppesen, gik aftenens hovedperson på scenen. Han lagde hårdt ud med referencer til både reality shows, 40 års krise, nosser og kropsbehåring. Men publikum var i gear til det hele, og der var ikke lange pauser mellem både småfnisen og latterbrøl. For Nicolaj Lange skød sine fortællinger og punchlines afsted som en anden maskinpistol, og selvom flere jokes ofte var under bæltestedet og meget direkte leveret, så var det dog stadig på den sjove facon.

Læs hele anmeldelsen

Appetize

Anmeldelse af ’Mere skæg end nogensinde’ – Nicolaj Lange

Vi havde fornøjelsen af Nicolaj til vores julefrokost i fredags. Han satte en rigtig god stemning og selvom det var en flok håndværker mænd der kan være svære at imponere fik han alle til at grine og vi var meget tilfredse. Bestemt ikke sidste gang vi har set ham!

Ann Klitgaard

Julefrokost

Giver Nicolaj de bedste anbefalinger herfra. Han er lige sjov hver gang man oplever ham. ham kan man roligt bruge til stand up.

Katrine Buhl

Bryllupsfest

Var i aften den ene af de to glade modtagere af dit show. Har ikke moret mig så meget siden jeg så Monrad og Rislund på skråen for mange år siden.

Frands Ejdrup

Bryllup

Vi havde booket Nicolaj til firmafest – Magnus Thomsens 90 års jubilæum. Super sjovt show – alle aldre var godt underholdt. Tak til Lange

Peter Bundgaard-Jacobsen

Firmafest

Tusind tak for et kanon show i Aalborg Freja, hvor lattermusklen kom på overarbejde. Gennemført professionelt og tophumor.

Morten Muddi Ubbesen

Aalborg Freja

Jeg havde booket Nicolaj til at optræde til vores bryllup lørdag d. 7 september. 

Fantastisk… FANTASTISK show! 
De største anbefaler til, at booke ham – han kan sætte prikken over i’et til en fed fest!  Nicolaj var både personlig og kom fuldstændig velforberedt til aftenen! 

Endnu engang tusind tak Lange!

Jeppe Lóven Dalsgaard

Bryllup

Fantastisk show den 30/8 for 125 mennesker – det var super sjovt og underholdende.

Mikkel Jakobsen

Carsøe Firmafest

Vi havde besøg af Lange til en ganske uformel firmafest i vores garage. Vi var 20 personer og han leverede topunderholding, så tårerne stod i kanalerne på håndværkerne, og maverne hoppede af grin. Tak for et godt og sundt grin.

Merete Elkjær

Firmafest

Jeg havde booket Nicolaj til vores bryllupsreception som en overraskelse til min mand og vores gæster og jeg kan kun sige, at alle var vilde med det. Han formåede at fange publikum i alle aldre og alle var færdige af grin. Stand-up i høj klasse.

Stor anbefaling herfra.

Trine Kull Glerup

Bryllupsreception

Vi havde fornøjelse af at booke Nicolaj Lange til mine svigerforældres sølvbryllup, hvilket var en KÆMPE succes. Nicolaj formåede virkelig at løfte stemningen og ramme ung som gammel. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Alexander Prahl Nielsen

Sølvbryllup

Vi havde fornøjelsen af at opleve Nicolaj til vores ITSecurity firmafest i fredags. Det ramte bare helt perfekt. Nicolaj er god til at ramme målgruppen og alle morede sig højlydt. 

Der er helt sikkert genvalg næste gang vi skal have underholdning 

Tak for en fantastisk sjov oplevelse Nicolaj 

Lars Bo Christensen

Firmafest

Det kræver et specielt talent at få en forsamling hvor aldersgruppen er fra 18 til 75 til at grine, men det formåede Lange til fulde. Ros fra samtlige deltagere til byfesten i Ferslev, mega sjovt! HOLD SÅ KÆFT TANJA

Morten Christiansen

Ferslev Byfest

Skide sjovt show
Havde booket Nicolaj til en 25 års fødselsdag,
og alle unge som gamle fik et godt grin.

Anne-Dorthe Vejrum

25 års fødselsdag

Tak for super sjov og god underholdning, kan varmt anbefales.

Helle Jacobsen

40 års fødselsdag

Nicolaj Lange kom og underholdt til min fars 50års fødselsdag. Det var et show på meget højt niveau ! Helt klart en anbefaling herfra ! Han ramte lige fra de unge til de ældre !

Michelle Kaae Toft

Fødselsdag

Hr Langes optræden til min kærestes 50 års fødselsdag, var fantastisk. Alle 120 gæster var på røven over hans optræden, der blev grinet og alle havde en fest. Det er en mand der kan sit kram. Den bedste anbefaling herfra.

Malene Schønberg

50 års fødselsdag

Nicolaj underholdt ved personalets sommerfest. Det gjorde han godt. Dejligt, at der også bliver taget udgangspunkt i, hvor han er, dvs han leverede ikke bare en standardoptræden, men havde sat sig ind i vores arbejdsområde. Det var sjovt

Karen Jacobsen

Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen

Vi havde booket Nicolaj til en 60 års fødselsdag på Hotel Kirstine i Næstved. Vi var lidt betænkelige ved, at der var så mange forskellige aldersgrupper til festen, om han ville ramme alle. Men den betænkelighed blev virkelig gjort til skamme, for hele selskabet var flade af grin. Han forstår virkelig at køre tingene til grænsen, men på ingen måde over! Det var lige som det skulle være. Efterfølgende har flere sagt, at det var skide sjovt og “hvor har I dog fundet ham? Wauw han var god”  Det var helt klart festens store højdepunkt. Jeg har sågar givet Nicolajs mail til et par af gæsterne, da de overvejer at booke ham Well done Nicolaj! Du har indfriet alle forventninger og mere til! Sikke en optræden og sikke en humor, Bare tak!

Anna Westergaard Jensen

60 års fødselsdag

Jeg bookede Nicolaj til min kærestes 25 års fødselsdags fest, og han overraskede helt vildt positivt. Han kom med hans fantastiske nordjyske dialekt og tog hele lokalet med storm. 
Tusind tak Nicolaj 

Lene Andersen

25 års Fødselsdag

Super godt, sjovt og festlig indslag til firmafest! 
Nicolaj var forbi vores sommerfest hos STORM Advokatfirma.

Cille Bøgeskov Madsen

Sommerfest

Når man ikke lige ved hvad man skal give manden i gave, så booker man Nicolaj Lange til at komme og underholde. 
En helt fantastisk oplevelse for både min mand og alle vores gæster til vores kobberbryllup. 
Tak Nicolaj, du fik vores fest sparket så fedt i gang og manden var så glad for sin gave.

Jeanette Neve

En helt fantastisk oplevelse

Gjøl Ro & Kajakklub havde fredag aften besøg af Nicolaj som i den grad fik gang i lattermusklerne. 

Nicolaj kan varmt anbefales, har timing overblik og situationsfornemmelse, vi havde en fantastisk oplevelse.

Henrik Juul Rasmussen

Gjøl Ro & Kajakklub

Okay, hvad gør man når man gerne vil at den klassiske konfirmationstale, bliver alt andet end “nu er du jo kommet ind i de voksendes rækker” osv…. 
Man ringer selvfølgelig til Nicolaj Lange!!! 
Det var simpelthen så sjovt for alle, og konfirmanten var total overrasket! 
Tak fordi du fik os alle til at grine igår på Struktur.

Lisa Bruun Hansen

Konfirmation

Hvad giver man manden der har alt, intet ønsker sig, og som fejrer sit 25års jubilæum som selvstændig?…. Man giver ham et super godt grin, som kan deles med alle de 110 gæster han har inviteret. Det blev også opskriften på personalets gave til vores chef. Et hyleskæg show hvor Lange på fineste vis fik flettet mange af de noter vi havde fodret ham med på forhånd ind. Chefen fik med den kærlige grovfil…. og havde tydeligvis en fest selv om han blev grillet…. Vi fik alle et 25minutters langt grin, hvor tårerne trillede, midtvejskriser blev delt, og kvinderne fik smæk. Gaven som spredte grin resten af aftenen og natten med, som alle gæster fik del i og som KLART kan anbefales. Super fedt at Lange tilmed var frisk på at hoppe i en papkasse og blive præsenteret som stripper og virkelig gøre en fin entre. Vi giver 10 ud af 10 stjerner

Nanna Heide Hansen

25 års jubilæum

TUSINDE TAK Nicolaj for det fantastiske show du leverede til min søns konfirmation igår på Musikkens Hus. Alle gæster – uden undtagelse – syntes at det var hyle morsomt – unge som gamle. Du kan virkelig den sjældne kunst, at gå lige til grænsen, men uden på nogen måde at træde over. Det var ikke mindre en fantastisk. Tak.

Michael Arvin

Konfirmation

Havde hyret Nicolaj til et bryllup som en del af gommens tale, hvor Nicolaj underholdte i ca 25 min om livet og ægteskabets små hverdags udfordringer.

Kan kun anbefale at tage fat i Nicolaj hvis du skal bruge et godt grin og underholdning til en fest eller arrangement.

Thomas Hyllekvist Johansen

Bryllup

Havde den STORE fornøjelse af Nicolaj som stand-up komiker til min 50 års surprise fest. Det var en fænomenal oplevelse, og samtlige gæster havde ikke et øje tørt. Jeg ville elske at få muligheden for at se Nicolaj igen.

Tak for et fedt show.

Birger Stauning

50 års fødselsdag